Over ons

De Tuin van Zeeland.

Vakantie vieren in het Zeeuwse Walcheren is een uitdaging want het wordt ook wel genaamd " de tuin van Zeeland" omdat het het mooiste eiland van Zeeland is en in de zomer bruist het en floreert met haar activiteiten en (brocante) markten.
De hoofdstad Middelburg ligt op 5 km afstand en via een landelijke fietsroute leidt het zo naar deze sfeervolle en bruisende stad met haar vele winkeltjes en historie en vele gezellige terrasjes.
In Walcheren is de zee en het strand altijd binnen handbereik daar de afstanden erg klein zijn, de stranden zijn heel schoon en uitgestrekt , na een dagje zee kan er heerlijk gegeten worden in een van de strandtenten op het strand waar men aan het eind van de dag de zon in de zee kunt zien zakken, hoe romantisch!! 

Minicamping Dorpszicht.

Van harte welkom op de gezellige website van minicamping Dorpszicht een gezellige gemoedelijke camping met 18 standplaatsen. U bent welkom met uw caravan, tent of tentje ,vouwwagen, busje of camper. Ook met uw camper of busje staat u gezellig op een kampeerplaats en niet achteraf op een camperplek o.i.d. Wellicht heeft u nog niet eerder van Gapinge gehoord, maar in de volksmond wordt het ook wel het " voorstadje" van Veere genoemd. Op 2 km afstand ligt het sfeervolle toeristische stadje waarvan men op de camping de oude grote Domkerk al kunt zien, althans het puntje van de toren, een kerk die door zijn oudheid en historie het bekijken waard is.

Tijdens uw fietstochtje naar Veere komt u eerst het Veerse bos nog tegen, een prachtig natuurgebied waar heerlijk (met de hond) gewandeld kan worden, onderweg komt men verrassende elementen tegen waar genieten een must is en dat maar op ruim 1 km van de camping vandaan. Het ware campinggevoel is ontbijten met heerlijke verse warme broodjes, deze zijn dagelijks te bestellen vanaf half mei. Als u graag uw krant tijdelijk bezorgd wilt hebben op het campingadres dan moet u dat zelf regelen . Bij de receptie staat een kist waarin de bezorgde kranten liggen zodat u ten alle tijde uw krantje kunt ophalen. ( graag van te voren aangeven dat u uw krant laat bezorgen op het campingadres a.u.b. Wanner u met een iglotentje komt kunt u gratis gebruik maken van koelkast, diepvries, waterkoker, magnetron, minioventje. Bij uitzondering , alleen voor iglotentjes kan in overleg een eenvoudig ontbijt in de theetuin worden genuttigd. 

Landelijk

Minicamping Dorpszicht heeft een unieke ligging met de ingang aan het dorpje en enkele tientallen meters verder op de camping ademt alles rust en ruimte waarbij het zicht op de landerijen is.
Zeer kindvriendelijk dat uit zich ook doordat er in de zomer veel jonge gezinnen met kinderen aanwezig zijn.
Daarnaast voelen de senioren zich ook op hun plek op de camping. Naast Dorpszicht is er een werkzaam bedrijf met akkerbouw en melkkoeien, kijken bij het melken wordt van harte aanbevolen, verse melk is daarom altijd voorradig. Wat nog een leuk item is ,is dat men in Gapinge s avonds langer buiten kunt zitten dan in een plaats direct aan de zee, de temperatuur is dan nog heerlijk en het koele avondbriesje is niet te fris.
Hopelijk spreekt dit aan en wilt u ook gaan ervaren wat het beste van 2 werelden te bieden heeft. Wellicht mogen we u een keer ontmoeten op minicamping Dorpszicht!!