X
Menu
X

Minicamping Dorpszicht.

Minicamping Dorpszicht is een rustige boerderij-camping, gelegen tussen de weilanden met koeien en landerijen in Gapinge, welke zeer centraal gesitueerd is, 5 km onder de hoofdstad Middelburg en 3 km onder het historische stadje Veere.

Het Veerse bos, wat een mooi recreatiegebied is heerlijk om te wandelen, ook voor honden zeer geschikt , u zult er de prachtigste bospaadjes aantreffen. Strandliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen, er is een sprankelende fietsroute die naar de zee leidt, u fietst onder prachtige bloemdijken door naar de zee.


Ons aanbod

  • Ruime plaatsen voor caravan,tent of camper
  • Elke plaats heeft electriciteit.
  • Netjes schoon toiletgebouw met 5 wastafels,4 douches en 4 toiletten en urinoir.
  • Warm water (bij prijs inbegrepen, dus geen muntjes)
  • Gratis gebruik van koel/vrieskast ,waterkoker , centrifuge en magnetron,oventje voor afbakken van broodjes en gratis gebruik van babybadje.Maar wij hebben ook...

  • Verhuur kinderstoelen 1,50 per dag.
  • Overdekt afwasgedeelte
  • Een wasmachine en een droger (gebruik per keer respectievelijk € 3,50 en € 3,00)
  • Apart gedeelte voor het reinigen van chemische toiletten
  • Tapplaats voor water

Andere activiteiten  
 
ponyrijden op
bepaalde tijden
pony verzorgen
voorlezen verhaal
poppenkast
buikglijden op gladde waterglijbaan
dansen met de boerin op muziek van o.a K3
Bbq of pannenkoeken-avond
2x per week in juli/augustus een ijscokar op de camping.

AANBIEDING 


Wanneer u een reservering doet vanaf 2 personen minimaal 5 overnachtingen ontvangt u van ons een Chocolate-tea arrangement-bon t.w.v € 11,00 waarbij u heerlijk kunt genieten van een etagere met chocoladehapjes met onbeperkt koffie of thee. Deze u kunt besteden bij een sfeervol theerestaurantje www.honeypie.eu in hartje Middelburg. Graag vermelden bij uw reservering ''HONEYPIE".

Deze aanbieding is geldig vanaf 1 april tot 14 april en vanaf 6 mei tot 23 mei. en 6 juni tot 1 juli.

GRATIS WIFI

ERVARINGEN

Wat hadden we weer een heerlijke week bij jullie beste Theo ,Lucretia en kinderen.We genoten van jullie gastvrijheid , de omgeving en de vriendschap ! (meer…)

- Greet en Edgard …. /

Terug van 2 heerlijke weken bij Lucretia en Theo! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en wij komen volgend jaar dan ook zeker terug. (meer…)

- Bernd Judith en Sanne /

Ook wij hebben vorig jaar ontzettend genoten!!heel veel te beleven,lekker naar t strand en echt genoten van de rust en omgeving!!hopen dat er ook dit jaar weer een plekje is:)

- Angela, Bas en de kids /

Vorig jaar een weekje in de zomer op deze camping geweest en nu net terug van een lang weekend genieten op deze mooie camping. (meer…)

- Henriette van der Horst /

Deze zomer 2 weken op vakantie geweest naar Zeeland en gekampeerd op deze fijne camping. We hebben echt genoten! Het hartelijke onthaal was heel fijn. (meer…)

- Familie van Garderen /

van bezoekers

Theetuin
HEERLIJK GENIETEN
Als het stoepbord aan de weg staat kunt u bij onze theetuin terecht voor een lekker bakje koffie, een kopje thee of iets fris. We hebben ook heerlijk homemade gebak en ijs. In ons snuffelschuurtje met Brocante kunt u leuke spulletjes kopen.

Ons oplaadpunt voor electrische fietsen is 7 dagen per week open , ook voor langskomende fietsers (graag even melden aan achterdeur, zoals het bij de boer de gewoonte is)

Wij verhuren ook enkele fietsen voor 27,50 per week 3 tot 7 versnellingen en 6 euro per dag.