X
Menu
X

Gapinge

Gapinge ligt op Walcheren. Dit gedeelte van Zeeland wordt ook wel “De tuin van Zeeland” genoemd. Gapinge is een klein rustig en gezellig boerendorpje met ruim 500 inwoners. Het ligt zeer centraal gelegen op 6 km afstand van Middelburg en 3 km van Veere.Het Noordzeestrand en het Veerse Meer liggen op een kleine afstand van 4,5 km. Een mooie fietsroute leidt u naar strand en meer.Voor paardenliefhebbers zijn er ook ruiterroutes. Een manege ligt op 3 km afstand. Serooskerke (op 2 km) heeft een openluchtzwembad. www.dagattractieszeeland.nl

Brocante

Voor degenen die van brocante houden is het in deze omgeving ook goed toeven, er zijn verschillende winkeltjes in de buurt en verschillende brocante markten. Ook is er Lucy's & Aleids brocante te zien dit snuffelschuurtje is te vinden in de theetuin van Dorpszicht, open elke dinsdag in de maanden juli en augustus en wanneer het stoepbord aan de weg staat.

Ook in Middelburg is er iedere week een antiek/brocantemarkt.

AANBIEDING 

Wanneer u een reservering doet vanaf 2 personen minimaal 6 overnachtingen ontvangt u van ons een bestedings-bon die besteed kan worden bij een sfeervol authentiek koffiehuis Sint John in hartje Middelburg.
Binnen waant u zich in een historisch sfeervol koffiehuis en het buitenterras ligt op een idyllisch pleintje met hoge oude bomen .
Ze hebben een diversiteit aan koffiespecialiteiten.

Vermeld bij uw reservering "'Sint John".

www,sintjohn.nl

Deze aanbieding is geldig vanaf 1 september.

Deze aanbieding is alleen geldig bij  reserveringen van te voren.