X
Menu
X

De Tuin van Zeeland.

Vakantie vieren in het Zeeuwse Walcheren is een uitdaging want het wordt ook wel genaamd " de tuin van Zeeland" omdat het het mooiste eiland van Zeeland is en in de zomer bruist het en floreert met haar activiteiten en (brocante) markten.
De hoofdstad Middelburg ligt op 5 km afstand en via een landelijke fietsroute leidt het zo naar deze sfeervolle en bruisende stad met haar vele winkeltjes en historie en vele gezellige terrasjes.
In Walcheren is de zee en het strand altijd binnen handbereik daar de afstanden erg klein zijn, de stranden zijn heel schoon en uitgestrekt , na een dagje zee kan er heerlijk gegeten worden in een van de strandtenten op het strand waar men aan het eind van de dag de zon in de zee kunt zien zakken, hoe romantisch!!

Minicamping Dorpszicht.

Van harte welkom op de gezellige website van minicamping Dorpszicht een gezellige gemoedelijke camping met 18 standplaatsen. U bent welkom met uw caravan, tent of tentje ,vouwwagen, busje of camper. Ook met uw camper of busje staat u gezellig op een kampeerplaats en niet achteraf op een camperplek o.i.d. Wellicht heeft u nog niet eerder van Gapinge gehoord, maar in de volksmond wordt het ook wel het " voorstadje" van Veere genoemd. Op 2 km afstand ligt het sfeervolle toeristische stadje waarvan men op de camping de oude grote Domkerk al kunt zien, althans het puntje van de toren, een kerk die door zijn oudheid en historie het bekijken waard is.
Tijdens uw fietstochtje naar Veere komt u eerst het Veerse bos nog tegen, een prachtig natuurgebied waar heerlijk (met de hond) gewandeld kan worden, onderweg komt men verrassende elementen tegen waar genieten een must is en dat maar op ruim 1 km van de camping vandaan. Het ware campinggevoel is ontbijten met heerlijke verse warme broodjes, deze zijn dagelijks te bestellen vanaf half mei. Als u graag uw krant tijdelijk bezorgd wilt hebben op het campingadres dan moet u dat zelf regelen . Bij de receptie staat een kist waarin de bezorgde kranten liggen zodat u ten alle tijde uw krantje kunt ophalen. ( graag van te voren aangeven dat u uw krant laat bezorgen op het campingadres a.u.b. Wanner u met een iglotentje komt kunt u gratis gebruik maken van koelkast, diepvries, waterkoker, magnetron, minioventje. Bij uitzondering , alleen voor iglotentjes kan in overleg een eenvoudig ontbijt in de theetuin worden genuttigd.

Landelijk

Minicamping Dorpszicht heeft een unieke ligging met de ingang aan het dorpje en enkele tientallen meters verder op de camping ademt alles rust en ruimte waarbij het zicht op de landerijen is.
Zeer kindvriendelijk dat uit zich ook doordat er in de zomer veel jonge gezinnen met kinderen aanwezig zijn.

Daarnaast voelen de senioren zich ook op hun plek op de camping. Naast Dorpszicht is er een werkzaam bedrijf met akkerbouw en melkkoeien, kijken bij het melken wordt van harte aanbevolen, verse melk is daarom altijd voorradig. Wat nog een leuk item is ,is dat men in Gapinge s avonds langer buiten kunt zitten dan in een plaats direct aan de zee, de temperatuur is dan nog heerlijk en het koele avondbriesje is niet te fris.
Hopelijk spreekt dit aan en wilt u ook gaan ervaren wat het beste van 2 werelden te bieden heeft. Wellicht mogen we u een keer ontmoeten op minicamping Dorpszicht!!
Verse afgebakken broodjes verkrijgbaar op de camping.

Heerlijk ontbijten met kaiser-broodjes ,pistoletjes en heerlijke knisperige croissants.
RIJK AAN DIEREN

 melkkoeien
jongvee
kalfjes
 dwerggeitjes
tinker-pony
cavia's
kippen
eenden en ganzen
katten / kittens
en een lief hondje.

Boerenland-beleving

Toegang tot de dierenweide met kippetjes, eendjes, geitjes, cavia's en onze lieve tinkers Tinka en Rello.

Pas geboren kalfjes knuffelen .

Mee met de boer als hij de kalfjes melk geeft.

Rondje op de liefste tinkerpony over de camping.


  wekelijks schepijs-verkoop op de camping door de boer en de boerin.

*Gezamelijke bbq bij voldoende deelname, waarbij ieder voor eigen etenswaar zorgt maar 1 extra gerechtje maakt  zodat er een mooie buffet-tafel ontstaat.

BBQ-toestel wordt beschikbaar gesteld door de camping.

Eigen idee van harte welkom!

* in de zomervakantie.                                   


Facebook berichten

[custom-facebook-feed]


Ons aanbod

 • Ruime plaatsen voor caravan,tent ,vouwwagen, camper o.i.d. minimaal 100 m2 ( iglotentje voor inwonende kinderen mag er gratis bij)
 • Elke plaats heeft electriciteit op 10 ampere .
 • Netjes schoon toiletgebouw met 5 wastafels,4 douches en 4 toiletten en urinoir.
 • Toiletpapier en handzeep aanwezig in het sanitair-gebouw.
 • Warme douche met thermostaatkraan (bij prijs inbegrepen, dus geen muntjes)
 • afwasruimte met handig afdruiprek. afvalcontainers voor glas, papier en huishoudelijk afval.
 • Gratis gebruik van koel/vrieskast ,waterkoker , centrifuge en magnetron, en gratis gebruik van babybadje.
 • Elke dag heerlijke verse melk te koop van onze koeien.
 • Verse broodjes-service.Maar wij hebben ook...

 • Verhuur kinderstoelen 1,50 per dag.
 • Overdekt afwasgedeelte
 • Een wasmachine en een droger (gebruik per keer € 4,00 en
 • Apart gedeelte voor het reinigen van chemische toiletten
 • Tapplaats voor water

 • AED en EHBO-doos aanwezig , daarnaast beschikt Lucretia over een EHBO-diploma en is evenementen hulpverlener
 • Uitspraken van gasten.

  # Het voelt als thuiskomen #

  # Het voelt een beetje als Frankrijk, dat dit pareltje hier zit had ik niet verwacht.

  # Wat is dit een gezellige gemoedelijke camping#

  # We wisten niet dat je hier zo centraal zit vlakbij de steden en het strand#

  # Ik kom uit Curacao maar zo'n breed strand als hier in Zeeland heb ik daar nooit gezien#

  # Mijn vrouw is door jullie lieve tinkerpony over haar angst heen-gekomen voor paarden#

  # Ik wil blijven! #

  #We hebben nog nooit zo luxe gekampeerd. (gasten die in een van de huur-chalets zaten)

  # Heerlijk die rust hier dat vind je pal aan de kust niet #

  # Wist je dat je hier op de camping s'avonds langer buiten kunt zitten dan aan de kust daar koelt het sneller af#

  #Eerst wilden we voor onze zoon van 6 een luxe camping met zwembad, maar vanaf de 1e minuut had hij het al naar zijn zin#

  #Een meneer die  vanaf de eerste minuut zei # Ik voel me nu al thuis!! #

  # "Het is hier luxer dan thuis" chalet Amalia & Belinda #

  #Zo fijn dat we rustig kunnen opbreken omdat de kampeerplek  13.30u pas leeg moet zijn.

  #zachte muziek in het toiletgebouw , heerlijk!

  #Wat een ruime plaatsen!

  #niks moet, veel mag!
         
  GRATIS WIFI

  ERVARINGEN

  Wat hadden we weer een heerlijke week bij jullie beste Theo ,Lucretia en kinderen.We genoten van jullie gastvrijheid , de omgeving en de vriendschap ! (meer…)

  - Greet en Edgard …. /

  Terug van 2 heerlijke weken bij Lucretia en Theo! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en wij komen volgend jaar dan ook zeker terug. (meer…)

  - Bernd Judith en Sanne /

  Ook wij hebben vorig jaar ontzettend genoten!!heel veel te beleven,lekker naar t strand en echt genoten van de rust en omgeving!!hopen dat er ook dit jaar weer een plekje is:)

  - Angela, Bas en de kids /

  Vorig jaar een weekje in de zomer op deze camping geweest en nu net terug van een lang weekend genieten op deze mooie camping. (meer…)

  - Henriette van der Horst /

  Deze zomer 2 weken op vakantie geweest naar Zeeland en gekampeerd op deze fijne camping. We hebben echt genoten! Het hartelijke onthaal was heel fijn. (meer…)

  - Familie van Garderen /

  van bezoekers

  Lucy's Theetuin
  HEERLIJK GENIETEN
  Naast onze  boeren-camping is er ook Lucy's  theetuin, een heerlijke plek waar u even lekker onder de oude perenboom kunt zitten in een gezellige knusse omgeving met het uitzicht op de dierenweide met kippetjes en geitjes.

  De theetuin is kleinschalig opgezet met enkele zitjes waar men echt even tot rust komt en waar de boerin u komt vragen wat u wilt drinken.

  We hebben o.a   koffie,  lattemachiato,  gape-cinno,  expresso , zeeuwse melange  en de theeliefhebbers kunnen een potje thee bestellen waarbij u keuze heeft uit 15 soorten losse thee.     In de zomer is er verse chocolade-munt-thee uit de moestuin met imkerhoning.  Ook het heerlijke roomijs ontbreekt niet.

  We serveren ons eigen home-made gebak als gebak van de dag!  Daar er regelmatig naar de klassieke appeltaart wordt gevraagd zal deze regelmatig gebakken worden (meestal keuze uit 2 soorten gebak)

  We zijn in de maande juli en augustus open op dinsdag vanaf 11.00u tot 17.00u en op mooie zomerse dagen als  het stoepbord aan de weg staat!

  Gratis gebruik van toilet in het toiletgebouw.

  Ons oplaadpunt voor electrische fietsen is 7 dagen per week open , ook voor langskomende fietsers (graag even melden aan achterdeur, zoals het bij de boer de gewoonte is)

  Wij verhuren ook enkele fietsen voor 27,50 per week 3 tot 7 versnellingen en 6 euro per dag.

  Bezoek onze Facebookpagina: