X
Menu
X

De Tuin van Zeeland.

Vakantie vieren in het Zeeuwse Walcheren is een uitdaging want het wordt ook wel genaamd " de tuin van Zeeland" omdat het het mooiste eiland van Zeeland is en in de zomer bruist het en floreert met haar activiteiten en (brocante) markten.
De hoofdstad Middelburg ligt op 5 km afstand en via een landelijke fietsroute leidt het zo naar deze sfeervolle en bruisende stad met haar vele winkeltjes en historie en vele gezellige terrasjes.
In Walcheren is de zee en het strand altijd binnen handbereik daar de afstanden erg klein zijn, de stranden zijn heel schoon en uitgestrekt , na een dagje zee kan er heerlijk gegeten worden in een van de strandtenten op het strand waar men aan het eind van de dag de zon in de zee kunt zien zakken, hoe romantisch!!

Minicamping Dorpszicht.

Van harte welkom op de gezellige website van minicamping Dorpszicht een gezellige gemoedelijke camping met 18 standplaatsen. Wellicht heeft u nog niet eerder van Gapinge gehoord, maar in de volksmond wordt het ook wel het " voorstadje" van Veere genoemd. Op 2 km afstand ligt het sfeervolle toeristische stadje waarvan men op de camping de oude grote Domkerk al kunt zien, althans het puntje van de toren, een kerk die door zijn oudheid en historie het bekijken waard is.
Tijdens uw fietstochtje naar Veere komt u eerst het Veerse bos nog tegen, een prachtig natuurgebied waar heerlijk (met de hond) gewandeld kan worden, onderweg komt men verrassende elementen tegen waar genieten een must is en dat maar op ruim 1 km van de camping vandaan. Het ware campinggevoel is ontbijten met heerlijke verse warme broodjes, deze zijn dagelijks te bestellen . Als u graag uw krant tijdelijk bezorgd wilt hebben op het campingadres dan kunt u dat regelen, bij de receptie staat een kist waarin de bezorgde kranten liggen zodat u ten alle tijde uw krantje kunt ophalen.

Landelijk

Minicamping Dorpszicht heeft een unieke ligging met de ingang aan het dorpje en enkele tientallen meters verder op de camping ademt alles rust en ruimte waarbij het zicht op de landerijen is.
Zeer kindvriendelijk dat uit zich ook doordat er in de zomer veel jonge gezinnen met kinderen aanwezig zijn.
Naast Dorpszicht is er een werkzaam bedrijf met akkerbouw en melkkoeien, kijken bij het melken wordt van harte aanbevolen, verse melk is daarom altijd voorradig. Wat nog een leuk item is ,is dat men in Gapinge s avonds langer buiten kunt zitten dan in een plaats direct aan de zee, de temperatuur is dan nog heerlijk en het koele avondbriesje is niet te fris.
Hopelijk spreekt dit aan en wilt u ook gaan ervaren wat het beste van 2 werelden te bieden heeft. Wellicht mogen we u een keer ontmoeten op minicamping Dorpszicht!!
Verse afgebakken broodjes verkrijgbaar op de camping.

heerlijk ontbijten met kaiserbroodjes / pistoletjes en heerlijke knisperige croissants.
RIJK AAN DIEREN  melkkoeien
jongvee
kalfjes
jonge dwerggeitjes
konijnen en cavia's
pony
ganzen
kippen
eenden
katten
en een hond.
Leuke kinderactiviteiten  stoelendans
poppenkast
koeien-knuffelen-workshop elke donderdag vanaf 10.30u .
marsmallows/broodjes
boven het vuur
sieradenworkshop

Facebook berichten

Het is behoorlijk nat in Zeeland. ... Bekijk meerBekijk minder

3 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

De camping maaien is nu geen doen.....te nat en te drassig dus tijdelijk andere grasmaaier aangeschaft. ... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden  ·  

Bekijk op Facebook


Ons aanbod

 • Ruime plaatsen voor caravan,tent of camper
 • Elke plaats heeft electriciteit.
 • Netjes schoon toiletgebouw met 5 wastafels,4 douches en 4 toiletten en urinoir.
 • Warm water (bij prijs inbegrepen, dus geen muntjes)
 • Gratis gebruik van koel/vrieskast ,waterkoker , centrifuge en magnetron,oventje voor afbakken van broodjes en gratis gebruik van babybadje.* Elke dag heerlijke verse melk te koop van onze koeien.
 • Broodjes-service.Maar wij hebben ook...

 • Verhuur kinderstoelen 1,50 per dag.
 • Overdekt afwasgedeelte
 • Een wasmachine en een droger (gebruik per keer respectievelijk € 4,00 en € 3,50)
 • Apart gedeelte voor het reinigen van chemische toiletten
 • Tapplaats voor water

Andere activiteiten

 
 
ponyrijden op
bepaalde tijden
pony verzorgen
voorlezen verhaal
poppenkast
Tekenen
Spelletjes.
Regelmatig heerlijk schepijsverkoop door de boerin.
Gezamenlijk bbq-en waarbij ieder een extra gerechtje maakt om anderen te laten proeven, voor ieder die dat wil.
Wandeling natuurgebied.
Bezoek aan pluktuin inclusief koffie/thee en gebak.


Eigen idee van harte welkom!!

AANBIEDING 


Wanneer u een reservering doet vanaf 2 personen minimaal 6 overnachtingen ontvangt u van ons een leuke bestedings-bon die besteed kan worden bij een sfeervol authentiek koffiehuis Sint John in hartje Middelburg.
Binnen is het heel gezellig en het buitenterras ligt op een idyllisch pleintje met grote oude bomen.

Ze hebben een diversiteit aan koffiespecialiteiten  met heerlijk gebak.

Vermeld bij uw reservering "'Sint John".

www.sintjohn.nl


Deze aanbieding is geldig vanaf  1 september.

Deze aanbieding  is alleen geldig bij reserveringen van te voren.

GRATIS WIFI

ERVARINGEN

Wat hadden we weer een heerlijke week bij jullie beste Theo ,Lucretia en kinderen.We genoten van jullie gastvrijheid , de omgeving en de vriendschap ! (meer…)

- Greet en Edgard …. /

Terug van 2 heerlijke weken bij Lucretia en Theo! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en wij komen volgend jaar dan ook zeker terug. (meer…)

- Bernd Judith en Sanne /

Ook wij hebben vorig jaar ontzettend genoten!!heel veel te beleven,lekker naar t strand en echt genoten van de rust en omgeving!!hopen dat er ook dit jaar weer een plekje is:)

- Angela, Bas en de kids /

Vorig jaar een weekje in de zomer op deze camping geweest en nu net terug van een lang weekend genieten op deze mooie camping. (meer…)

- Henriette van der Horst /

Deze zomer 2 weken op vakantie geweest naar Zeeland en gekampeerd op deze fijne camping. We hebben echt genoten! Het hartelijke onthaal was heel fijn. (meer…)

- Familie van Garderen /

van bezoekers

Lucy's Theetuin
HEERLIJK GENIETEN
Naast onze  boeren-camping is er ook Lucy's  theetuin, een heerlijke plek waar u even lekker onder de oude perenboom kunt zitten in een gezellige knusse omgeving met het uitzicht op de dierenweide met kippetjes en geitjes.

De theetuin is kleinschalig opgezet met enkele zitjes waar men echt even tot rust komt en waar de boerin u komt vragen wat u wilt drinken.

We hebben o.a   koffie,  lattemachiato,  gape-cinno,  expresso , zeeuwse melange  en de theeliefhebbers kunnen een potje thee bestellen waarbij u uit grootmoeders kopjes drinkt.     In de zomer is de verse chocolade-munt-thee uit de moestuin met imkerhoning  zeer favoriet maar u kunt ook een keuze maken de theedoos met heerlijke soorten thee of een keuze uit losse thee welke u zelf in uw theefiltertje kunt scheppen.  Ook het heerlijke roomijs ontbreekt niet.

We serveren ons eigen home-made gebak als gebak van de dag!  Daar er regelmatig naar de klassieke appeltaart wordt gevraagd zal deze regelmatig gebakken worden (meestal keuze uit 2 soorten gebak)

We zijn in de maande juli en augustus open op dinsdag vanaf 11.00u tot 17.00u en op mooie zomerse dagen als  het stoepbord aan de weg staat!

Gratis gebruik van toilet in het toiletgebouw.

Ons oplaadpunt voor electrische fietsen is 7 dagen per week open , ook voor langskomende fietsers (graag even melden aan achterdeur, zoals het bij de boer de gewoonte is)

Wij verhuren ook enkele fietsen voor 27,50 per week 3 tot 7 versnellingen en 6 euro per dag.

Bezoek onze Facebookpagina: